Monday, 20 June 2011

hot kapel yg lucu !!!


Santai.. jum layan ~
Ada sepasang kapel ni sedang berdating kat sebuah Shopping mall.. Lepas habis tengok wayang, macam biasa, si girlfriend akan ke tandas… Sejuk woo dalam wayang.. sebab tu bila habis wayang, ramai yag akan berpusu2 ke toilet…
Persoalannya : bila kita sejuk, kenapa kita akan selalu rasa nak buang air kecil?
Jawapan : Manusia akan berpeluh untuk mengekalkan suhu haba dalam badan, perpeluhan adalah satu cara berkumuh, so, bila kita sejuk, pori2 akan tertutup dan perpeluhan tidak berlaku…. Perkumuhan akan dikeluarkan melalui cara lain.. Sebab tu kita rasa nak ter… Kencing…
Berbalik pada situasi tadi, si Girlfrend mula rasa resah nak cari toilet, tapi setelah masuk ke toilet, dia keluar balik dengan muka masam…
BF : Kenapa Yang, dah siap ker?
GF : lum lagi.. toilet penuh la.. adui..
BF : Oh… yeke… takper, tunggu jerla,, erk.. tapi ayang kan period sekarang?
GF : Yup, jadi kenapa?
BF : Kencing jerla dalam pad tu…, Kan Boleh?..
GF : Tlg jgn wat lawak ok!!!
BF : La.. bila pulak sy melawak ni….
GF : Adui… Balak aku nih!!!!!!
Kesimpulan :
Buat Lelaki… sila lah ambil tau juga yerk pasal hal2 kewanitaan ni yerk.. Jangan jadi sengal sangat sampai tak tau apa-apa dan Nampak so sengal… uhuhuhu..
Buat perempuan … Tolonglah cari Boypren yang turut sama peka dengan keadaan diri anda.. kikiiki…
^_^

No comments:

Post a Comment